Viljattomat juustoiset suolakeksit
Viljaton suolakeksi |
Uudenvuoden aattona on kiva nautiskella suolakeksejä vaikkapa juustolautasen kera. Tällä ohjeella saat tehtyä pellillisen keksejä.
200 g parmesaania
4 rkl psylliumia
4 dl mantelijauhoa
1/2 tl suolaa
2 munaa
2 rkl oliiviöljyä
Raasta parmesaani karkeaksi raasteeksi, sekoita joukkoon kuivat aineet. Lisää joukkoon munat ja öljy, sekoita tasaiseksi. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä muutaman millin paksuiseksi levyksi, leikkaa taikinapyörällä sopiviksi paloiksi. Ripottele pinnalle halutessasi hieman suolaa. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 20 min. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
Kommentit
Lähetä kommentti