Kukkakaalipizza

Kukkakaalipizza


Kukkakaalipizza



Tämä pizzapohja on ollut suosikkini jo jonkin aikaa. Pohja on mehevä, pysyy hyvin kasassa ja sopii täydellisesti viljattomaankin ruokavalioon. Vaikka pohja on tehty kukkakaalista se ei silti maistu häiritsevästi kukkakaalille. Tällä ohjeella saat kaksi pellillistä pizzaa.


1,2 kg kukkakaalta
300 g juustoraastetta
6 munaa
1 1/2 tl suolaa


Aja kukkakaali hienoksi rouheeksi monitoimikoneessa. Riko munat isoon kulhoon, lisää loput ainekset ja sekoita hyvin. Jaa taikina kahdelle pellille ja tasoittele taikina käsin. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 25 min, kunnes pohja on saanut hieman väriä. Täytä haluamillasi täytteillä ja paista vielä 10 min, kunnes juusto on sulanut ja pinta saanut hieman väriä.





Kommentit