Yksi askel kohti unelmaa

Yksi askel kohti unelmaa





Tämä kevät on ollut hiljaisempaa blogin osalta. Reseptejäkään en ole ehtinyt tehtailemaan samaan tahtiin kuin syksyllä. Päätin joulun aikaan tehdä pitkä aikaisesta unelmastani totta, joten aika on mennyt sen suunnitteluun, harjoitteluun ja toteuttamiseen. 
Kuten jo ensimmäisessä postauksessani kerroin, olen nuorempana katsellut amerikkalaisia ohjelmia, joissa tehtiin mitä upeimpia kakkuja. Siitä asti olen haaveillut, jos joskus itsekkin osaisin tehdä yhtä hienoja kakkuja ja pääsisin tekemään samaa jopa työkseni, ehkä jopa oman yrityksen kautta.

Olen pyöritellyt tätä ajatusta vuosien varrella ja miettinyt kuinka tätä haavetta pääsisi toteuttamaan. Olen monet kerrat innostunut ajatuksesta ja sitten taas unohtanut. Nyt kuitenkin päätin ottaa härkää sarvista ja viedä asian pidemmälle kuin vain ajatus tasolle. Otin yhteyttä kaupungin terveystarkastajaan, täytin vaadittavat paperit ja rekisteröin kotikeittiöni elintarvikehuoneistoksi. Joten nyt saan ihan luvan kanssa leipoa kokin työni ohella! Kotileipomokin oli tavoitteena, mutta se ei ilman isompia muutoksia onnistunut. Sivutyönä leipominen on kuitenkin hyvä alku. Katsotaan nyt rauhassa mihin tämä tie vie ja jääkö blogille aikaa enää ollenkaan. 





Kommentit